Fokke & Sukke krijgen eigen iPhone app

Met de Fokke & Sukke applicatie kun je voortaan iedere dag de nieuwste strip lezen en terugbladeren tot twee weken terug.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

IMG_0082De populaire eend Fokke en kanarie Sukke hebben hun eigen iPhone applicatie gekregen. De avonturen van de cynische stripfiguren, onder andere bekend uit de NRC Next en De wereld draait door, worden voortaan iedere dag op je iPhone afgeleverd. Fokke & Sukke is een Nederlandse cartoonreeks die wordt gemaakt door John Reid, Bastiaan Geleijnse, en Jean-Marc van Tol. De strips spelen in op de actualiteit in de media, politiek, sport, economie en entertainment, waarbij de hardere grap zeker niet wordt geschuwd door de twee vogelvrienden.


Je kunt met de applicatie uiteraard de allernieuwste strip bekijken, maar ook tot twee weken terugbladeren in het overzicht. Dit doe je door met je vinger over het scherm te swipen. Wanneer je een strip wilt delen met iemand, kun je deze doorsturen via e-mail. De e-mail app opent zich dan met daarin de cartoon geplakt en tevens onderaan een link naar de Fokke & Sukke applicatie in iTunes.

Fokke & Sukke is gratis verkrijgbaar in de App Store.

Tipgever: alchemist

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.