Flipboard laat je samen magazines maken op iPad

De iPad- en iPhone- nieuwsapp Flipboard maakt het in de nieuwste update mogelijk om magazines samen te stellen met anderen.

Ooit was Flipboard een pure nieuwsapp. Je stelde zelf onderwerpen in die je wilde volgen, en Flipboard verzamelde nieuws van verschillende bronnen om je over die onderwerpen op de hoogte te houden. De laatste tijd geeft de applicatie de gebruiker echter een actievere rol, en word je uitgenodigd zelf magazines over een bepaald onderwerp aan te maken. Dat onderdeel wordt nog eens belangrijker in versie 2.0.3 van de applicatie. De nieuwste update maakt het mogelijk dat je samen met anderen werkt aan magazines.

Je kan nu andere gebruikers van Flipboard uitnodigen om deel te nemen aan een magazine. Als je dat doet, kunnen ook zij verhalen toevoegen aan het magazine en zo wordt het eigenlijk voor iedereen leuker. Voor jou, omdat je ook weer verrast wordt door de input van andere in het blad. Voor lezers die zich erop geabonneerd hebben, omdat de kans groter is dat er meer te lezen valt in het magazine. En ten slotte is het een aardige toevoeging voor Flipboard zelf: de gebruikers creëren nu immers zelf waardevolle, nieuwe kanalen. Die kan de app vroeger of later weer in de etalage zetten.

Versie 2.0.3 van Flipboard voor iPad en iPhone moet er verder voor zorgen dat de applicatie wat sneller en stabieler is geworden. Bovendien zijn er enkele fouten uit de app gehaald.

Downloaden: Flipboard (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2013, 14:27
Categorie Nieuws
Onderwerpen flipboard, magazine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.