Flipboard introduceert speciale videokanalen met eigen selectie

Een update voor de iPad-app Flipboard voegt verschillende door een redactie bijgehouden videokanalen toe. Je hoeft de app niet te updaten om deze te bekijken.

Flipboard TV iPadJe vindt voortaan in de iPad-applicatie Flipboard verschillende door een redactie opgestelde videokanalen. In deze kanalen kun je video’s bekijken over een bepaald onderwerp. Bij News TV vind je bijvoorbeeld verschillende nieuwsfragmenten van Associated Press en CNN, terwijl Music TV je muziekvideo’s en interviews met artiesten laat zien. Er was al langer een videosectie in Flipboard, maar deze bevatte tot voorheen alleen specifieke kanalen. De nieuwe tv-secties in de app bevatten meerdere video’s over een breed besproken onderwerp, zodat je niet meer tussen bronnen hoeft te wisselen.

Flipboard noemt de nieuwe secties televisiekanalen, maar alle video’s zijn gewoon on demand te bekijken. Net als bij gewone secties in Flipboard blader je door verschillende onderwerpen heen, waarna je een video start door op één te tappen.

Je voegt de nieuwe kanalen toe door op de rode bladwijzer in de app te drukken en te kiezen voor ‘Video’. Hier kun je kiezen voor News TV, Music TV, Science TV, Influencer TV, Catwalk TV en Cooking TV. Eenmaal geopend druk je op de blauwe plusknop bovenin het scherm om hem aan je gebruikelijke bronnen toe te voegen. Je hoeft de app niet te updaten om de kanalen te bekijken.

Downloaden: Flipboard (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2012, 13:58
Categorie Nieuws
Onderwerp flipboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.