Flinke kortingen op iPhone-games dit weekend

Het is dit weekend weer feest. Voor game-fanaten én de Amerikanen. Dit weekend zijn er namelijk veel games met korting te verkrijgen. Kijk snel verder welke games je nu een stuk goedkoper kunt aanschaffen.
Leon Verhelst - · Laatst bijgewerkt:

ea kortingHet is maandag weer 4th of July in Amerika, dus dat betekent dat we weer flink wat kortingen kunnen verwachten dit weekend. Gamestudios Electronic Arts en Gameloft doen bijna elk weekend wel games in de aanbieding, en daar is dit weekend geen uitzondering op. Ook het wat minder bekende Adult Swim doet wat games in de aanbieding. Daarnaast zijn er nog enkele ‘losse’ spellen in de aanbieding. Maar in Amerika is het nog vroeg, dus de kans is groot dat er in de loop van de dag nog meer games een fikse korting krijgen.

Bij Electronic Arts kun je je flink uitleven. De ontwikkelaar heeft weer veel games in de uitverkoop gedaan, waardoor er nog maar 1 spel duurder is dan €0,79.

Ook Gameloft doet deze keer weer wat spellen in de uitverkoop, maar een stuk minder. Deze keer zijn het enkele relatief nieuwe games, waaronder Asphalt 6: Adrenaline en N.O.V.A. 2. Shrek Kart en Dungeon Hunter 2 zijn al wat ouder, maar ook verkrijgbaar met een leuke korting.

Daarnaast doet gamesstudio Activision ook wat spellen in de aanbieding, maar het is niet duidelijk of dit ook met de feestdag in Amerika te maken heeft en hoe lang deze kortingen geldig zijn.

Gamesstudio Adult Swim Games doet ook mee met de weekeindvreugde, en doet enkele spellen in de aanbieding. Hun kortingen waren gisteren al zichtbaar.

Ook de wat kleinere ontwikkelaars vinden de feestdag belangrijk genoeg om hun applicaties met korting aan te bieden. Zo doet ontwikkelaar Juicy Bits de applicatie Halftone in de aanbieding. Ook de applicaties Zen Bound en Zen Bound 2 zijn met korting te verkrijgen. Downloaden: Halftone, Zen Bound en Zen Bound 2. Ook Hard Lines is dit weekend goedkoper. Ze zijn allemaal verkrijgbaar voor €0,79.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2011, 17:38
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, gameloft, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.