Flight Control HD krijgt nieuw maanlevel en terugspoelfunctie

De bekende iPad-game Flight Control HD heeft in een update een nieuw level en een terugspoelmogelijkheid gekregen. Ook voicechat via Game Center is nu mogelijk.

Flight Control HD Moon BaseSpelontwikkelaar Firemint heeft een update voor de game Flight Control HD uitgebracht, die onder andere een nieuw level toevoegt. In het level Moon Base moet je space shuttles, satellieten, raketten en UFO’s helpen met een landing op de maan, terwijl je ondertussen asteroïden ontwijkt. Om deze nieuwe uitdaging te vergemakkelijken is er nu ook de terugspoelmogelijkheid: door de tijd terug te draaien voorkom je potentiële ongelukken.

Naast het nieuwe level en de nieuwe terugspoelfunctie heeft Firemint ook een aantal kleine veranderingen doorgevoerd in de game. Het interessantst is wellicht de vernieuwde Game Center-ondersteuning: hierdoor is het nu mogelijk om met de microfoon van je iPad te chatten tijdens een multiplayersessie.

Flight Control HD is de iPad-variant op het befaamde Flight Control op de iPhone. Door vliegtuigen veilig naar hun landingsbaan te bewegen en crashes te voorkomen verdien je steeds meer punten.

Downloaden: Flight Control HD (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2011, 13:22
Categorie Games
Onderwerpen firemint, flight control, game center, jailbreak, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.