Flight Control Free: gratis versie van populaire game

Flight Control heeft vanaf nu een gratis versie, waarin je kunt spelen met de kaart waarmee het vorig jaar allemaal is begonnen.

Flight Control FreeMeer dan 3 miljoen keer werd de volledige versie van het spel verkocht en vanaf vandaag is er ook een gratis versie van Flight Control. In het spel speel je luchtverkeersleider op een steeds drukker wordende luchthaven. Het is jouw taak om de vliegtuigen door met je vinger te slepen naar hun landingsbaan te begeleiden. Naarmate het drukker wordt en de vliegtuigen sneller vliegen, wordt dat steeds moeilijker en kost het heel wat moeite om de chaos onder controle te houden.

In deze gratis versie van het populaire en verslavende spel vind je de originele kaart waarmee het originele spel in maart vorig jaar is begonnen. Hierbij heb je de keus uit meer kaarten, meer prestaties en lokale en online multiplayerspeltypes. Evenals in de volledige versie heeft ook Flight Control Free ondersteuning voor Game Center, zodat je ook de strijd met je vrienden kunt aangaan. In deze gratis versie worden, in tegenstelling tot de volledige versie, wel advertenties getoond.

Downloaden:
Flight Control Free (gratis)
Flight Control (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.