Flick Golf Extreme! HD in de App Store verschenen

Flick Golf Extreme! HD is een nieuwe game van Full Fat, waarbij je gaat golfen in de meest bizarre 3D-omgevingen. Punten publiceer je via Game Center of OpenFeint.

flick-golf-extremeFlick Golf HD was een succesvolle game voor ontwikkelaar Full Fat. Nu brengen ze het vervolg erop uit, met de game Flick Golf Extreme! HD. Hierin ga je opnieuw op wonderlijke plekken een golfbal slaan. De game is voorzien van mooie graphics, met speciale spin-controle, grappige gameplay en als grote pluspunt: geen regels. Ook heb je geen clubs nodig bij Flick Golf Extreme! HD: je slaat het balletje weg met een vingerbeweging op het scherm. Je speelt tussen wolkenkrabbers, op een landingsplatform voor vliegtuigen en andere bijzondere plekken. Er is zelfs een 3D-spelomgeving waarbij je de bal op een bewegende boot in de kanalen van Venetië moet slaan (zie hieronder). In de Quickshot-mode kun je snel een balletje slaan. Er is ook een Five Ball-mode waarbij je extra wordt uitgedaagd.

Een andere optie is de World Tour, waarbij je op de meest extreme golfbanen wereldwijd komt te staan. Je kunt naar je eigen muziek luisteren terwijl je aan het golfen bent. Er zijn meer dan 30 achievements te halen, die je via Game Center en OpenFeint kunt publiceren en met anderen delen.

Downloaden: Flick Golf Extreme! HD (€3,99)

flick-golf-extreme

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juli 2011, 8:02
Categorie Games
Onderwerpen game, golf, muziek, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.