Fitness Pro 2.0 krijgt grote update met 100 extra oefeningen

Fitness Pro 2.0 heeft ruim 100 nieuwe oefeningen gekregen, heeft een koppeling met de Withings Scale (weegschaal) en
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

fitness proNa ruim negen maanden ontwikkeltijd heeft het Nederlandse bedrijf DataSupply een nieuwe versie van Fitness Pro uitgebracht. Fitness Pro is een app waarmee je je fitnessactiviteiten kunt vastleggen, op ideeën wordt gebracht voor nieuwe oefeningen en je gewicht in de gaten kunt houden. In de nieuwe versie zijn diverse nieuwe functies en opties toegevoegd. Zo vind je ruim 100 nieuwe fitnessoefeningen in de app en is er ondersteuning voor de Withings Scale. Dit is een Wi-Fi-personenweegschaal met bijbehorende iPhone-app waarbij je je gewicht en vetpercentage op het scherm van je iPhone kunt aflezen.

De app bevat standaardschema’s die je als sporter op weg helpen. Er zijn dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse statistieken om je voortgang in de gaten te houden.

hardlopen fitness proEen andere nieuwe functie is het vastleggen van hardlooproutes. Je kunt je complete hardloop- of wandelroute terugzien, inclusief verbrande calorieën. Tijdens het lopen krijg je gesproken instructies over je voortgang. Je kunt je eigen muziek beluisteren tijdens de workout. Daarmee zet Fitness Pro een eerste stap om een alternatief te bieden voor de populaire hardloop-applicaties. En hij is nog gratis ook!

Meer informatie over de app is te vinden op de website van Data Supply.

Downloaden: Fitness Pro 2.0 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 12:59
Categorieën Gezondheid en fitness, Sport
Onderwerpen data, fitness, hardlopen, quantified self, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.