Finger Traffic Navigator voor iPhone: lijnentrekgame met auto’s

Finger Traffic Navigator is een lijnentrekgame waarbij je auto's over een drukke rotonde moet zien te loodsen. Elke auto heeft een andere kleur. Gratis, maar wel wat saai.

finger traffic navigatorFinger Traffic Navigator is een game waarbij je het verkeer moet regelen met je vinger. Het gaat hier om een soort ‘lijnentrekgame’ zoals Flight Control en Harbor Master, waarbij je met je vinger aangeeft hoe een object zich moet verplaatsen. In dit geval gaat het om auto’s op een drukke kruising. In dit geval is het niet meteen ‘game over’ wanneer je een botsing maakt, want je mag wat schade oplopen. De Accident Indicator linksonder in het scherm wordt eerst geel en tenslotte rood als je teveel ongelukken hebt gemaakt. Hoe meer auto’s je succesvol over het scherm laat bewegen, des te sneller wordt de Accident Indicator weer groen. Als bonus kun je extra punten verdienen door over sterren in de juiste kleur te rijden. Rijd je echter over de verkeerde kleur, dan levert dat strafpunten op.

Je bedient deze game met je vingers. Er zijn verschillende auto’s in de game, die met verschillende snelheid bewegen. Als bonus is er een politieauto, waarbij alle andere auto’s stoppen en je even wat tijd hebt om op adem te komen. Uiteindelijk gaat het erom je rijbewijs te halen.

Finger Traffic Navigator kan niet tippen aan de kwaliteit van Flight Control en Harbor Master dus mocht je na het downloaden van deze gratis game willen weten hoe het óók kan, dan zijn deze inspiratiebronnen zeker aan te raden. De twee betaalde games bevatten bovendien veel meer spelomgevingen. Deze Finger Traffic Navigator heeft maar één verkeerspleintje en is wat saai, maar is dan ook gratis.

Downloaden: Finger Traffic Navigator (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2011, 19:58
Categorie Games
Onderwerpen flight control, gratis, harbor master

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.