AppEvent: iReports vandaag gratis

iReports is vandaag de gratis app van de dag bij AppEvent. Met deze app kun je artikelen lezen van One More Thing, AppleTips en andere Mac-sites.

ireportsDe gratis app van vandaag bij AppEvent is geen originele applicatie, maar eentje die de artikelen van bekende Mac-sites bij elkaar schraapt. Het idee erachter is dat je een soort prefab rss-lezer hebt, waarmee je artikelen kunt lezen zonder de betreffende sites te bezoeken. Het gaat daarbij om een aantal Nederlandse sites zoals OneMoreThing en AppleTips en Engelstalige sites zoals 9to5mac en Cult of Mac. Wie zelf geen zin heeft om een rss-app te vullen kan dat dus met deze app doen, met als belangrijkste nadeeel dat je niet de mogelijkheid hebt om zelf nieuwsbronnen toe te voegen. Ten opzichte van de pas gelanceerde app van AppleTips heeft iReports wel een voordeel: je zit niet vast aan het maximum van 10 artikelen, zoals in de officiële app.

iReports kan de artikelen volledig tonen binnen de app. Artikelen die al eerder zijn geladen, zijn offline te lezen en je kunt ook reageren op nieuws en reviews. Delen van artikelen via e-mail is ook mogelijk vanuit de app.

iReports is een leuke app als je zelf geen inspiratie hebt om je favoriete Mac-sites te zoeken of in een rss-lezer te zetten. Omdat de betrokken sites hun content gratis aanbieden, is het wat vreemd dat je voor deze app normaal gesproken geld moet betalen (€0,79). Met de AppEvent-actie kom je nu gratis in het bezit van iReports. De app is gemaakt door Erwin van den Hout.

Downloaden: iReports (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2011, 11:36
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.