Beheer je taken met Manage op de iPad

Manage voor iPad is een taakmanager die momenteel voor half geld te krijgen is. Manage heeft verschillende thema's, je kunt handmatig notities erbij schrijven en synchroniseren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

manage iconDe ontwikkelaar van de app Manage organiseert een weekendsale, waardoor je de app met 50% korting kunt downloaden. Het loont daarom de moeite eens naar deze app te kijken als je nog een takenlijst/todo-applicatie nodig hebt. Je kunt met dit lijstje al je activiteiten beheren in een simpele interface, inclusief het synchroniseren, backups maken, doorzoeken en subtaken creëren. Het grote voordeel van Manage is dat je net als bij een papieren takenlijst makkelijk notities bij een taak kunt krabbelen. De ontwikkelaar heeft bovendien gezorgd dat het makkelijk in gebruik is.

Synchroniseren doe je met Toodledo, waarna je ze overal met een internetbrowser kunt bekijken. Ook het synchroniseren van taken met Microsoft Outlook is mogelijk, via apps die voor Toodledo te krijgen zijn. Je raakt nooit taken kwijt dankzij de backupfunctie en met de meegeleverde thema’s kun je de app een uiterlijk geven, die bij je smaak past. Op de screenshots hieronder zie je een design met pennenbakje.

Downloaden: Manage (€0,79)

manage ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2011, 20:39
Categorie Productiviteit
Onderwerp takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.