Feedly voor iOS krijgt Must Read-functie en heet Google Reader-vluchtelingen welkom

Feedly voor iOS heeft een update gekregen. Met een Must Read-sectie lees je voortaan al het belangrijke nieuws en de vernieuwde zoekengine filtert sneller door de lijst met nieuwtjes.

feedly ipadDe datum waarop Google Reader stopt komt elke dag dichterbij. Feedly zag de afgelopen tijd 3 miljoen nieuwe gebruikers toestromen, die een alternatief zoeken voor Google Reader. In een update van de Feedly-app heten ze alle voormalige Google Reader-gebruikers welkom en kondigen ze diverse verbeteringen aan. De app heeft een nieuwe zoekengine gekregen waardoor je sneller je feeds kunt doorzoeken. Het zorgt ook voor meer mogelijkheden om nieuwsbronnen te ontdekken, waarbij de suggesties gebaseerd zijn op abonnementen van andere Feedly-gebruikers. Hoe meer gebruikers, hoe beter het werkt. Een nieuwe Must Read-sectie is bedoeld voor feeds die in ieder geval gelezen wilt hebben.

Ben je een koppensneller, dan kun je in Feedly voortaan de titellijst doorworstelen. Hierbij krijg je alleen de titels van de nieuwtjes te zien. Je hebt ook meer controle over de lay-out van de berichten en je kunt favoriete shortcuts instellen naar Google+, Buffer, Twitter, Facebook, e-mail of browser. Het opslaan naar Pocket is ook beter instelbaar. Met ‘Mark as read’ kun je voortaan aan het einde van elke sectie aangeven dat je alles doorgeworsteld hebt.

Feedly heeft aangegeven dat ze werken aan een betaalde premium-versie en dat ze diensten voor uitgevers gaan aanbieden. In de betaalde versie zul je betere functies vinden voor het opslaan naar Evernote en Dropbox.

Downloaden: Feedly (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2013, 19:15
Categorie Nieuws
Onderwerp feedly

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.