Reeder voor iPad en Mac voortaan gratis

Reeder voor Mac en iPad zijn per direct gratis te downloaden. De ontwikkelaar werkt aan allerlei diensten om straks niet meer afhankelijk te zijn van Google Reader.

reeder ipadDe veelgeprezen rss-app Reeder is voortaan gratis te gebruiken op de iPad en Mac. Ontwikkelaar Silvio Rizzi heeft dat vandaag bekendgemaakt en heeft meteen de prijsverlaging doorgevoerd. Alleen voor Reeder voor iPhone moet nog betaald worden. Reeder voor iPad kostte voorheen €4,49 en voor Reeder voor Mac moest ook €4,49 betaald worden. Het heeft allemaal te maken met de aankondiging van Google om per 1 juli te stoppen met Google Reader.

De ontwikkeling van de Reeder-apps gaat echter door. De ontwikkelaar gaf eerder al aan dat Reeder niet gaat verdwijnen en liet een paar dagen geleden weten dat hij in ieder geval gebruik gaat maken van Feedbin (een betaalde dienst).

In een nieuwe blogposting legt Rizzi vandaag uit wat de verdere plannen zijn. Reeder voor iPhone heeft al ondersteuning voor andere diensten dan Google Reader. Er wordt momenteel gewerkt aan integratie met Feedbin en ondersteuning voor een lokale rss-engine. Dit bevindt zich nog in een experimentele fase. In de eerstvolgende update 3.1 zal het worden toegevoegd. Later volgen er nog meer diensten. Reeder voor Mac en iPad krijgen binnenkort een update naar 2.0, waarbij alle functies uit de iPhone-versie worden toegevoegd, inclusief delen en synchroniseren. De apps zijn per direct gratis.

Je kunt meteen gaan downloaden, ‘t is geen grap.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2013, 20:45
Categorie Uncategorized
Onderwerpen google reader, reeder, rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.