Evernote Peek krijgt gedeelde notitieboeken en geluidshints

Evernote Peek heeft in een update twee nieuwe functies gekregen: het inspreken van gesproken hints en de mogelijkheid om studiemateriaal binnen de app met anderen te delen.

Evernote PeekEvernote Peek is een slimme app die helpt bij het studeren. Je bedekt de iPad 2 met je Smart Cover en tilt deze een beetje op om een vraag op je scherm te krijgen. Denk je het antwoord te weten, dan til je de cover verder omhoog om te zien of je gelijk had. Hierdoor hoef je niet langer een rijtje met woorden te bedekken met je hand terwijl je studeert. Een update voegt hier twee hulpmiddelen aan toe: geluidshints en gedeelde notitieboeken.

De geluidshints kunnen uit van alles bestaan: zo kun je een boodschap aan jezelf inspreken, waarin je bijvoorbeeld een ezelsbruggetje uitlegt, maar het gebruiken van opgenomen muziek is ook een optie. Wat je maar wilt. De audioknop verschijnt aan de rechterkant van de vraag wanneer je de cover een klein beetje optilt.

Audiohints in Evernote Peek

Door de toevoeging van gedeelde notitieboeken is het mogelijk om je studiemateriaal te delen met je vrienden en klasgenoten. Het gedeelde werk verschijnt in een andere tab op dezelfde wijze als ander studiemateriaal. Ben je gemachtigd om wijzigingen te maken, dan worden dezen automatisch doorgevoerd naar anderen wanneer ze synchroniseren met de webservice.

Downloaden: Evernote Peek (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2011, 11:44
Categorie Onderwijs
Onderwerpen evernote, hyves, omroep, pathé, rabobank, school, sharewire, statistiek, studenten, teletekst, uitzending gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.