Etsy voor iPhone krijgt activiteitenfeed en prijzen in euro’s

Etsy heeft versie 2.0 van de iPhone-app uitgebracht, met nieuwe functies zoals een Activity Feed, een Explore-functie en een dashboard voor verkopers. Etsy is een community voor mensen die zelfgemaakte spullen verkopen. Het kan gaan om mooie handgemaakte iPhone-hoesjes die authentieker zijn dan de fabrieksmatige hoesjes die je in de winkel koopt. Maar er zitten […]

etsy icoonEtsy heeft versie 2.0 van de iPhone-app uitgebracht, met nieuwe functies zoals een Activity Feed, een Explore-functie en een dashboard voor verkopers. Etsy is een community voor mensen die zelfgemaakte spullen verkopen. Het kan gaan om mooie handgemaakte iPhone-hoesjes die authentieker zijn dan de fabrieksmatige hoesjes die je in de winkel koopt. Maar er zitten ook spullen tussen waarvan je denkt: “Dat kan ik ook”. Of vintage splulen die Vrijwel altijd zijn de verkopers bereid om voor een paar euro de spullen internationaal te verzenden.

etsy schermDe nieuwste versie van de app stelt je in staat om alle prijzen in euro’s te bekijken, te bladeren door een historie van eerder bekeken items en andere Etsy-gebruikers te volgen.

Ben je verkoper, dan kun je via het vernieuwde dashboard zien hoe het met de verkopen gaat. Je ziet welke items als favoriet zijn gemarkeerd door anderen en hoeveel omzet je hebt gemaakt. Ben je geen verkoper, maar gewoon op zoek naar wat leuke spulletjes, dan is er de nieuwe Explore-functie waarmee je lekker kunt bladeren. Je kiest zelf welke kanalen je op het Explore-tabblad wilt zien, bijvoorbeeld wel Gadgets maar geen Weddings.

Etsy is een redelijk unieke community, omdat je hier spullen vindt die je nergens anders kunt krijgen.

Download: Etsy (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2012, 18:50
Categorie Lifestyle
Onderwerpen etsy, knutselen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.