Echofon voor iOS kan voortaan tweets inplannen met Buffer

De Twitter-app Echofon kan met behulp van Buffer voortaan tweets inplannen. Zo verschijnen je berichten verspreid over de dag op Twitter.

EchofonTwitter-app Echofon is na de laatste update in staat om tweets op een bepaald moment in te plannen, door gebruik te maken van de externe dienst Buffer. Door vanuit Echofon bij Buffer in te loggen en bij een tweet op het nieuwe klokicoon te drukken, wordt het bericht ingepland op het beste moment om volgens Buffer de tweet te plaatsen. Op deze manier probeert Buffer alle tweets die je achter elkaar hebt getikt over de dag te verspreiden.

Echofon BufferHet gebruik van Buffer in Echofon is vrij simpel. Nadat je één keer bent ingelogd hoef je alleen op de knop te drukken en de tweet te plaatsen. Verdere instelmogelijkheden zijn er dan ook niet. Buffer bepaalt het beste moment van je tweet op basis van de vijf vaste momenten dat je een bericht wil plaatsen. Deze vijf momenten kun je alleen niet vanuit Echofon veranderen: je moet hiervoor inloggen op Bufferapp.com.

De nieuwe update voor Echofon maakt het mogelijk om met één tap tweets te laden in de gaten van je tijdlijn, waardoor je niet alleen de laatste 200 geladen berichten hoeft te bekijken. Daarnaast bevat de update een paar bugfixes waardoor t.co-linkjes in profielen en problemen bij het uploaden van video’s niet langer zullen plaatsvinden.

Downloaden: Echofon Pro (€4,49, universeel, iOS 5.0+)
Downloaden: Echofon (gratis, advertenties, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juli 2013, 17:15
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp echofon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.