Echofon krijgt update: alleen pushberichten bij mensen die je volgt

Echofon heeft een update gekregen, die het mogelijk maakt om voortaan alleen pushberichten te ontvangen van mensen die jij volgt. De update is voor de betaalde en gratis app beschikbaar.

EchofonEen update voor de bekende Twitter-app Echofon biedt gebruikers meer mogelijkheden bij het instellen van pushberichten. Hierdoor is het voortaan mogelijk om bijvoorbeeld alleen pushberichten te ontvangen wanneer je wordt aangesproken door iemand die jij volgt. De ‘Quiet’ modus is ook aangepast, waardoor je voortaan wel notificaties ontvangt wanneer deze is ingeschakeld. Deze notificaties maken dan alleen geen geluid.

De update bevat ook een aantal bugfixes. Zo krijg je niet langer pushberichten van verwijderde accounts en kun je weer Twitter-apps en hashtags in je timeline muten. De app crasht ook niet meer wanneer je bijvoorbeeld iemand blokkeert of rapporteert wegens spam.

Echofon is één van de oudste Twitter-apps in de App Store. Er zijn twee versies beschikbaar: een betaalde app en een gratis variant met reclameberichten. Beide apps zijn van de update voorzien. We behandelden Echofon voor het laatst in het volgende artikel: Twitter bevalt niet meer? Hier zijn drie alternatieve iPhone-apps

Downloaden: Echofon for Twitter (gratis, met reclame)
Downloaden: Echofon Pro for Twitter (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2012, 17:00
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp echofon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.