Eavesdrop: draadloos meeluisteren naar muziek van een andere iPhone

Eavesdrop is een iPhone-app waarmee vrienden kunnen meeluisteren met jouw iPhone. Ze stemmen als het ware af op jouw persoonlijke radio.

eavesdropEavesdrop is een app waarmee je je muziekcollectie met anderen kunt delen. Beide personen moeten Eavesdrop op hun iPhone of iPod touch geïnstalleerd hebben. Op je eigen iPhone start je het afspelen van een muzieknummer en vervolgens maak je via Bluetooth of Wi-Fi verbinding met de iPhone van een vriend. Hij/zij kan vervolgens meeluisteren met de muziek die jij momenteel afspeelt. Je kunt dus niet echt muziek uitwisselen, want het nummer zelf blijft alleen op jouw eigen iPhone aanwezig. Maar het is wel een mooie variant op het delen van oordopjes, als je met z’n tweeën wilt luisteren.

Jouw iPhone wordt daarmee een persoonlijke radio, waarmee je muziek naar anderen kunt streamen. Anderen stemmen erop af, via een draadloze verbinding. De vrienden die meeluisteren krijgen de volledige ervaring, in stereo. Je kunt muzieknummers bookmarken, zodat je ze later kunt aanschaffen via de iTunes Store. De app werkt volgens de ontwikkelaar het best via Bluetooth. En om de introductie te vieren krijg je de app t/m 10 april met 50% korting.

Downloaden: Eavesdrop (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2011, 22:07
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.