Drop the Chicken: opnieuw een spelletje met een vogel

Drop the Chicken maakt schaamteloos gebruik van de factoren die andere spelletjes populair hebben gemaakt: een vogeltje, honger en omgevingen die lijken op een doos. Toch ziet het actie/ puzzelspelletje er leuk uit.

Drop the ChickenDe directeur schoof als laatste aan en vroeg zijn medewerkers: hoe ziet een succesvol spel voor de iPhone eruit? “Eens zien. Hij moet een vogeltje hebben, kijk maar naar Angry Birds en Tiny Wings.” Dat staat. Wat nog meer? “Het vogeltje heeft honger, kijk maar naar Tiny Wings en Cut the Rope.” Oké, we komen in de buurt. “Hij moet obstakels ontwijken en de achtergrond moet op een doos lijken, net als in Cut the Rope.” De directeur van Sharp Creative Agency ontpopte de champagne alvast: met Drop the Chicken kán het niet meer misgaan.

Vanaf vandaag ligt het spelletje in de App Store. Voor 79 eurocent, net zoals de meeste andere succesnummers. Een gratis Lite-versie waarin je het spel kan uitproberen moet snel volgen.

We kunnen meer woorden vuil maken aan Drop the Chicken, maar onderstaande trailer maakt alles duidelijk. Het is een niet zo origineel, maar ogenschijnlijk grappig puzzel/actiespelletje.

Verwacht snel een review op iPhoneclub.nl.

Downloaden: Drop the Chicken (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2011, 19:45
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, tiny wings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.