Drie nieuwe iPhone-applicaties: iDimLight, Kaleidoscope en tt-clock

Drie korte nieuwtjes over iPhone-applicaties die zojuist zijn verschenen: met iDimLight kun je na een vooraf ingesteld aantal seconden het scherm laten dimmen, met Kaleidoscope 1.0 krijg je een kleurrijk patroon te zien en met tt-clock kun je het actuele tijdstip laten voorlezen.

KaleidoscopeDrie handige applicaties voor de iPhone: met iDimLicht kun je aangeven na hoeveel seconden het iPhone-scherm gedimd moet worden. Met tt-Clock kun je niet alleen zien, maar ook horen hoe laat het is en met Kaleidoscope kun je een kleurrijke kaleidoscoop op je scherm laten zien.

iDimLight

Op de meeste mobiele telefoons kun je aangeven hoe lang de backlight moet blijven branden, maar bij de iPhone is dat niet het geval. Met iDimLight heb je de mogelijkheid om in seconden aan te geven hoe lang de achtergrondverlichting (backlight) moet blijven branden. Daarna wordt het scherm van de iPhone gedimd.

iDimLightJe kunt de functie weer uitschakelen door als tijdsduur -1 in te typen. iDimlight is te installeren via de BigBoss-repo.

Kaleidoscope

Kaleidoscope 1.0 is een nieuwe applicatie waarmee je kleurrijke patronen op je scherm kunt laten zien. Wanneer je de iPhone kantelt of beweegt veranderen de patronen en kleuren. Te installeren via de iSpazio-repo.

tt-clock

Ook tt-clock 1.0 is een nieuwe applicatie, die als klok te gebruiken is: het huidige tijdstip verschijnt in grote cijfers op het scherm. Maar je kunt tt-clock (een afkorting voor tap & talk clock) ook de tijd laten voorlezen, wanneer je op het scherm tikt. Leuk, maar niet spectaculair. Te installeren via de BigBoss-repo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2008, 13:28
Categorie Diensten
Onderwerpen applicaties, backlight, digitaal, dvhn, klok, kranten, magazine, nrc, nu.nl, sanoma, telegraaf, tijdschriften, uitgevers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.