Downloadtip: takenlijst Dunnit! vandaag gratis

Dunnit! is een takenlijst die vandaag gratis te downloaden is. Met Dunnit! kun je achievements verdienen, die je via OpenFeint kunt uitwisselen. Ook kun je via Twitter een berichtje posten, wanneer je een taak hebt afgerond.

dunnitOpenFeint is een sociale netwerkdienst waar vooral spelletjesmakers zich bij hebben aangesloten. Je kunt er scores mee uitwisselen, chatten en de ranglijst met beste spelers bekijken. Maar er zijn ook serieuze iPhone-applicaties die er gebruik van maken, zoals Dunnit! van Runloop waar we eerder over schreven. Dunnit! is een todo-lijstje waarbij je punten verdient naarmate je meer taken hebt afgerond. Hoe meer je afvinkt, hoe hoger je stijgt in de ranglijst van meest productieve gebruikers.

dunnit screenHet uitvoeren van taken wordt daardoor een spelletje, want je kunt de behaalde achievements met je vrienden delen of op Twitter publiceren. De prijs van €3,99 was misschien een drempel om deze applicatie eens te proberen, maar gelukkig kun je vandaag Dunnit! helemaal gratis downloaden dankzij de actie FreeAppADay.

Dunnit! is misschien niet zo geschikt voor mensen die van Getting Things Done houden, maar als ‘gewoon’ takenlijstje is het toch prima te gebruiken. Je ziet alle taken op een rijtje, waarbij de taken die als eerste uitgevoerd moeten worden bovenaan staan. Je kunt handmatig taken invoeren, terugkerende taken toevoegen of de taken kopiëren uit andere applicaties. Door ze te voorzien van een tag kun je de taken ook wat meer groeperen. Ben je klaar met een taak, dan stuurt Dunnit! eventueel een Twitter-bericht om je vrienden daarvan op de hoogte te brengen. Het idee daarachter is dat je harder doorwerkt als anderen over je schouder meekijken. Zou het werken? Dat kun je nu gratis ontdekken.

Downloaden: Dunnit! (alleen vandaag gratis, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2010, 19:34
Categorie Productiviteit
Onderwerpen takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.