Beautiful Planet toont mooie foto’s op de iPad

Beautiful Planet is meteen bij de lancering van de iPad beschikbaar. Deze applicatie toont foto's van over de hele wereld, schermvullend op je iPad.

beautiful planetBeautiful Planet is een applicatie die al op de iPhone beschikbaar was. In de app krijg je prachtige foto’s van Peter Guttman te zien, een reizende fotograaf en auteur die de mooiste plekjes op aarde vastlegt. Ontwikkelaar Bonzai Labs heeft nu ook een iPad-versie van Beautiful Planet gemaakt, die op het grotere scherm van de iPad nog beter tot z’n recht komt. De foto’s zijn groter en in hogere resolutie. Bij Beautiful Planet HD krijg je een wereldkaart te zien, waarbij je een bepaald gebied kunt uitkiezen. De foto’s verschijnen daarna schermvullend.

Met je vinger kun je door de foto’s bladeren. Tik je op het scherm dan krijg je een korte toelichting op de foto en de mogelijkheid om de foto in je fotorol op te slaan. Wil je alvast kijken of de applicatie genoeg te bieden heeft, dan kun je Beautiful Planet voor de iPhone momenteel voor €0,79 (aanbieding) aanschaffen. De app bevat meer dan 570 foto’s van alle zeven continenten en van 160 landen. Ze zijn in een tijdsperiode van dertig jaar gemaakt. Beautiful Planet HD gaat €3,99 kosten en is meteen bij de lancering van de iPad beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2010, 19:00
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.