Dots voor iOS krijgt Gravity Mode voor minder stress

Het verslavende puzzelspelletje Dots heeft een update gehad met de nieuwe Gravity mode, die speciaal is gericht op 'casual' spelers.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Dots match-3 spelletje vernieuwdHet is een bijna belachelijk simpel spelletje, maar wat is Dots populair geworden in de loop van het jaar! Zondag krijgt het spel een grote update, ter ere van Fravity Day. De bedoeling is nog steeds dat je een streep trekt door gelijkgekleurde stippen om ze van het scherm te verwijderen, maar een nieuw speltype moet vooral de ‘casual’ spelers aanspreken; spelers die af en toe een spelletje voor de ontspanning spelen. De Gravity Mode heeft geen tijdsdruk om in een minuut tijd zo’n hoog mogelijke score te halen. Bovendien is er een bijzonder trucje voorhanden.

Als je weet wat dat trucje behelst, snap je waar de naam Gravity vandaan komt. Met een knop laat je namelijk alle stippen in beeld vallen en verschijnen ze in een andere, willekeurige opstelling weer in beeld. Zo kan je hernieuwd aan de slag met het lijnen trekken door de stippen heen om ze te verwijderen. Voor de animatie van de vallende stippen, heeft ontwikkelaar Betaworks One het hogerop gezocht bij een andere speler van formaat: General Electric, Dat zorgt in Groot-Brittannië voor allerlei grote technische toepassingen. De samenwerking is opgezocht in het kader van ‘Gravity day’ op 8 september. General Electric zorgde voor het effect van de zwaartekracht, waardoor de stippen in de hoek vallen waarin je de iPhone (of iPad) houdt.

Let op: het is zondag pas Gravity Day. De update van Dots komt zondag pas beschikbaar.

Downloaden: Dots: A Game About Connecting (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Dots A Game About Connecting Gravity mode iPhone iPad

TNW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2013, 18:42
Categorie Games
Onderwerpen match-3, twodots

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.