Hitchhikers Guide to the Galaxy dit najaar als iPhone-app

De Hitchhiker's Guide to the Galaxy van Douglas Adams komt dit najaar op de iPhone en iPad. De app wordt gemaakt door Hothead Games, bekend van Kickin Momma.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hitchhiker iphoneDe Hitchhiker’s Guide to the Galaxy zal dit najaar op de iPhone en iPad verschijnen als app! Hothead Games, die eerder al spelletjes als Kickin Momma uitbracht, zal het legendarische boek omzetten naar een visueel spektakel. Het gaat dus niet zozeer om het zoveelste ebook, maar om een interactieve app waarin het verhaal in plaatjes wordt uitgelegd.

De app zal gratis zijn, met betaalde downloads in een later stadium. Hothead Games gaat bestaande onderdelen uit de Hithhikers Guide presenteren op een nieuwe, interactieve manier, beloven ze.

babelfish hitchhikerOok zal de app trouw zijn aan de stijl van Douglas Adams zelf. Ondanks dat de game niet als spel is bedoeld, kunnen er wel ‘gamificatie-elementen’ in voorkomen. Voor de fans van Douglas Adams iets om naar uit te kijken. De app komt dit weekend dit najaar in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2011, 10:58
Categorie Amusement
Onderwerp schotland

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.