Dikmakende app Fatbooth voor iOS tijdelijk gratis

Fatbooth is tijdelijk gratis. Met deze app maak je gezichten van vrienden extra dik, zodat je weet hoe je eruit ziet met wat extra kilo's.

fatbooth iphoneDe makers van Fatbooth hadden een hit te pakken, met deze app waarmee je jezelf extra dik kunt maken. Daarna stortten ze zich op soortgelijke apps zoals AgingBooth (die je oud maakt), BaldBooth (kaal) en UglyBooth (lelijk). Maar de populairste in dit rijtje blijft nog steeds Fatbooth. De app is momenteel gratis te downloaden en is leuk om te gebruiken tijdens een feestje. Maak een foto van iemand en de app maakt er een dikzak van. Als afschrikwekkende waarschuwing dat je echt moet stoppen met al die koekjes, snoep en energiedrankjes.

Fatbooth stond in 49 landen op nummer 1 in de lijst van betaalde amusementsapps. De universele app werkt op de iPhone, iPod touch en iPad en kan gemaakte foto’s delen via Facebook, Twitter, MMS en e-mail. Je kunt foto’s meteen maken tijdens het gebruik of foto’s ophalen uit je camerarol. Ook is het mogelijk om in een foto met meerdere gezichten alleen dat ene gezicht op te blazen. Je hebt geen internetverbinding nodig om de app te gebruiken. Door je iPhone te schudden kun je de situatie vóór en na zien.

Downloaden: Fatbooth (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2012, 9:38
Categorie Amusement
Onderwerp humor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.