Dikkie Dik opnieuw uitgebracht voor iPad: tijdelijk gratis verhalen

Dikke Dik Verhalen voor iPhone en iPad is opnieuw uitgebracht voor iOS 7. Daarom zijn alle voorleesverhaaltjes tijdelijk gratis.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Dikke Dik Verhalen iPad voor iOS 7Dikkie Dik is niet meer, lang leve Dikkie Dik Verhalen? Vanwege de update naar iOS 7, heeft uitgeverij Gottmer de vorige applicatie met Dikkie Dik-voorleesverhalen uit de App Store gehaald en vervangen door een nieuwe app. Het risico is dat je alle eerder gekochte verhalen daardoor niet meer kan gebruiken onder iOS 7, maar daarvoor doet de uitgever midden in de Kinderboekenweek een handreiking: in de nieuwe applicatie kan je tijdelijk alle voorleesverhalen van Dikkie Dik gratis downloaden.


Dikkie Dik boek uitgelicht iOS 7Je mag ze daarna net zo vaak voorlezen of laten voorlezen als je wilt: de verhalen blijven op de iPad staan. De verhalen van Dikkie Dik staan niet op zichzelf, maar maken deel uit van bundels. Er zijn zes bundels met elk een andere kleur. Elke bundel bestaat uit vier voorleesverhalen. Zo heeft bundel oranje de verhaaltjes De speelgoedbeer, Drie vrienden, Eendjes en Goudvissen. Er komen geen dubbele verhalen in de verschillende bundels voor. Je kan zelf kiezen voor de verhaaltjes uit de bundels en hoeft dus niet steeds vier verhaaltjes achter elkaar voor te lezen of te laten voorlezen.

De stem van Aart Staartjes of Gerda Havertong mag je er overigens bij verzinnen in de applicatie. De bekende Sesamstraat-stemmen maken plaats voor de stem van Jet Boeke, de auteur van de verhalen. Kinderen kunnen zelf pagina’s omslaan in de app.

Gottmer zegt niet hoe lang de verhalen gratis te downloaden zijn. Sla dus snel toe.

Downloaden: Dikkie Dik Verhalen (gratis, universeel, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 oktober 2013, 18:01
Categorieën Kinderen, Nederlandse apps
Onderwerp kinderboeken
19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.