DestroyMail iPhone-app maakt e-mails verwijderen leuk

Een grap van een e-mail-app. DestroyMail toont het verwijderen van een ongewenste e-mail met ongepast veel geweld.

DestroyMail explosief spam wegvegenSpamfilter goed ingesteld, maar krijg je toch nog stapels mail die je absoluut niet hoeft te lezen? De nieuwe iPhone-app DestroyMail wil het leuk maken om hardhandig af te rekenen met de troep in je inbox. Vat de app vooral niet te serieus op: je veegt een mailtje opzij en knalt hem weg met een raket en luide explosie. Gaat dat je niet snel genoeg, dan selecteer je gewoon meerdere meerdere mails die vervolgens in een explosief spervuur worden verwijderd.

DestroyMail begint al met een raketwerper, maar als we de screenshots mogen geloven is dat niet het enige wapen waarmee je mail kan verwijderen. Een taser en een machinegeweer met night vision behoren ook tot de mogelijkheden, al moet je daar na een aanstaande update wel eenmalig 89 cent voor betalen. Het verwijderen van mails gaat nu dus vooral gepaard met ‘doorsnee’ explosies. Op de snelle manier met een veeg naar rechts; met een uitgebreide animatie als je naar links veegt en handmatig op Destroy drukt.

DestroyMail big bada boom iPhone DestroyMail taser iPhone

Druk op Multi rechtsboven en de app wordt zelfs handig. Meerdere mails tegelijk selecteren en verwijderen is in DestroyMail namelijk geen probleem. Je drukt op Multi, selecteert de mails met het rondje links van elke mail en drukt dan onderin op Destroy. Je telefoon zal nog wel even trillen van alle explosies. Helaas niet uit te zetten. De vernietigde mails worden doorgestuurd naar de Destroy-map.

DestroyMail werkt met Gmail, Hotmail, Outlook.com, iCloud, Yahoo, AOL en andere IMAP-aanbieders. Ontwikkelaar D2MP Media belooft de e-mails en informatie niet op te slaan op eigen servers, wat een groot verschil is met veel mailapps die we afgelopen periode besproken. Je kan tot vijf accounts gratis toevoegen en in de instellingen vind je zelfs de optie ‘Notify me of new mail‘. We zien echter geen melding om pushberichten te accepteren. Mails lezen, verplaatsen, verwijderen, flaggen, beantwoorden en doorsturen kunnen wel gewoon allemaal. Zo is de app stiekem toch meer dan een gimmick.

Downloaden: DestroyMail (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Liever per nieuwe e-mail bekijken of je hem wilt houden of weggooien? Probeer ook eens Triage.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2013, 13:13
Categorie Productiviteit
Onderwerp e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.