Death Rally krijgt update met nieuwe track en backupsysteem

Death Rally heeft een update gkeregen met een nieuwe track Eureka in een ijzige omgeving. Ook is er een nieuw systeem om levels te verdienen, waarbij je steeds een stukje level bij elkaar spaart. Er is een backupsysteem voor scores en een aankoop van 'Shadow Man' om te versnellen.

death rallyDe iPad-game Death Rally heeft een paar weken na de lancering een update gekregen met een nieuwe track Eureka. Deze track bevindt zich in een bevroren omgeving en heeft een nieuwe camerapositie. Er zit ook een nieuw mechanisme in om nieuwe tracks te unlocken. Tijdens het racen verdien je stukken van een nieuw level, totdat deze compleet is. Om te voorkomen dat je je scores kwijtraakt zit er in de game nu ook een backupmechanisme, gebaseerd op je scores in Game Center. De ontwikkelaars hebben tenslotte een in app-aankoop toegevoegd voor mensen die de game willen versnellen: door de ‘Shadow Man’ te kopen kom je sneller vooruit in de game.

Naast deze nieuwe functies zijn er ook diverse verbeteringen doorgevoerd, zoals betere ondersteuning van oudere iOS-apparaten. De game heeft minder geheugen nodig, er zijn nieuwe geluidseffecten en geoptimaliseerde menu’s voor de iPhone 4 en eerste generatie iPad. Death Rally is een universele race-app, voor iPhone en iPad. Op de iPad 2 kun je deze game zelfs spelen met een framerate van 60 fps. Je speelt de game vanuit twee camerahoeken, er zijn gastcoureurs zoals Duke Nukem, Barry Wheeler en John Gore en er komen binnenkort nog meer updates aan, met nieuwe auto’s, wapens, tracks en challenges. Een multiplayer-optie zit er nu nog niet in, maar die komt wel in een toekomstige update.

Downloaden: Death Rally (€2,39 – universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2011, 12:32
Categorie Games
Onderwerp racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.