Tap Jurassic in tien dagen een miljoen keer gedownload

Tap Jurassic is na 10 dagen een miljoen keer gedownload. In de game moet je een pretpark met prehistorische dieren beheren. De spelers maakten 3 miljoen dinosaurussen aan en namen deel aan 6 miljoen speelsessies.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tap-jurassic-iphoneGameview Studios maakt bekend dat de game Tap Jurassic een groot succes is. De app is 10 dagen geleden in de App Store gelanceerd en is nu al meer dan een miljoen keer gedownload. Tap Jurassic is een game waarbij je je eigen dinosaurus-pretpark bouwt, met daarin de Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Pterodactyls en meer dan 40 andere prehistorische dieren. De app zelf is gratis, waarbij je in app-aankopen kunt doen om sneller vooruit te komen in de game. Bij de aanschaf van deze aankopen moet je oppassen, want de prijs ervan loopt op tot €79,99. In de eerste dagen zijn er 3 miljoen dinosaurussen en andere prehistorische dieren aangemaakt, die in 2 miljoen omgevingen wonen. Er zijn 6 miljoen speelsessies gemeten en de spelers logden gemiddeld driemaal per week in.

Met Tap Jurassic volgt Gameview dezelfde aanpak als Fish in Love, een aquariumgame voor iOS. In Tap Jurassic moet je je eigen pretpark uitbouwen, prehistorische dieren tentoonstellen en bezoekers trekken met bijzondere dieren, mooiere aankleding en andere extra’s. Gameview bedacht dat een game met dinosaurussen wel zou aanslaan: veel volwassenen hebben mooie herinneringen aan de film Jurassic Park en veel kinderen zijn dol op dinosaurussen. Je moet als parkbeheerder de dieren voeden, de attracties verzorgen en de boel schoonhouden. Je kunt ook naastgelegen parken van andere spelers bekijken en elkaar helpen.

Downloaden: Tap Jurassic (gratis)

tap-jurassic

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2011, 23:45
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.