De Telegraaf voor iPhone nu toegankelijk voor blinden en slechtzienden

De Telegraaf voor iPhone en iPad is vernieuwd en heeft nu een meest gelezen-sectie voor premium-gebruikers en VoiceOver voor slechtzienden.

De Telegraaf iPhone vernieuwd uitgebrachtDe nieuwsapplicatie van De Telegraaf is weer geschikt voor blinden en slechtzienden. Daar zorgt een zonet uitgebrachte update voor. De optimalisatie voor mensen met een oogafwijking was wel voorhanden in de vorige applicatie van de krant, maar verdween met ingang van de fraaie nieuwe app op 18 juni – en dat tot grote onvrede van onze lezers. Nu is de toepassing weer geoptimaliseerd voor de voorleesstand van iOS. Er zijn ook andere vernieuwingen doorgevoerd.

Nieuw in De Telegraaf 3.4.0 is dat je nu afspeelknopjes ziet in de afbeeldingen bij berichten die een filmpje bevatten. Dat gebeurt op de voorpagina, in de Privé en in Telesport: bij andere rubrieken is het niet aan de orde. De overige vernieuwing geldt alleen voor de applicatie op de iPad. De iPad-app is vooralsnog de enige variant met een betaalde Premiumversie van de digitale krant. Daar kan je nu ook de populairste verhalen van bekijken, onder de noemer ‘Meest gelezen’. Ten slotte is er een aantal fouten uit de app gehaald.

Downloaden: De Telegraaf (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2013, 18:18
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerp telegraaf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.