Opwaarderen-app voor iOS voegt meer telecombundels toe

De Opwaarderen-app heeft een update gekregen. Er zitten nieuwe producten van T-Mobile, LycaMobile en Lebara in en je kunt meer dingen regelen vanuit de app.

opwaarderenDe Opwaarderen-app voor iOS heeft uitbreiding gekregen. Voortaan kun je ook opwaarderen voor de producten Lycamobile Holland Bundel, Lebara Databundel en T-Mobile Prepaid internationaal. Bovendien is het makkelijker geworden om binnen de app allerlei zaken te regelen, zonder dat je naar de bijbehorende website opwaarderen.nl hoeft te gaan. Je kunt voortaan je wachtwoord en je accountgegevens wijzigen binnen de app en heb je geen zin meer in de nieuwsbrief, dan kun je je daarvoor ook in de app afmelden.

Om de gebruikers van de Opwaarderen-app beter op de hoogte te houden heeft de appmaker meer informatie toegevoegd over betaalmethodes, app-updates en acties van providers. De Opwaarderen-app werkt als volgt: je kiest een provider, vervolgens een product en het gewenste beltegoed. Na het selecteren van je keuze kun je met PayPal, iDeal, creditcard of overboeking betalen.

Downloaden: Opwaarderen.nl (gratis, universeel, iOS 5.0+)

opwaarderen iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2013, 18:05
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.