Veelgeprezen game LostWinds tijdelijk gratis in de App Store

Het bekende en geprezen spelletje LostWinds is tijdelijk gratis voor de iPad, iPhone en iPod touch verkrijgbaar. In LostWinds bestuur je de wind, die een spelfiguur op een avontuur helpt om op onbereikbare plekken te komen.

LostWinds iPadHet geprezen spel LostWinds is tijdelijk gratis verkrijgbaar voor de iPad, iPhone en iPod touch. In de game bestuur je de wind, die een spelfiguur door verschillende levels heen moet blazen. LostWinds verscheen eerder voor de Nintendo Wii, waarna het spel werd overgezet naar iOS. Gamesite IGN nomineerde het spel onder andere voor de prijs “beste WiiWare-game”.

Je bestuurt de wind in LostWinds door met je vinger over het scherm te vegen. Iedere swipe is een windvlaag, die de hoofdpersoon kan helpen om nieuwe plekken te bereiken. Je laat dit figuurtje lopen door de linker of de rechterzijde van het scherm in te drukken. Tijdens het spel ga je op pad om een vloek te bestrijden en de wereld te redden.

LostWinds wordt normaal gesproken verkocht voor €2,99, maar de prijs van de game schommelt geregeld. Dit is de eerste keer dat je het originele platformspelletje gratis kunt downloaden. Hoe lang de aanbieding precies zal duren is niet duidelijk. LostWinds2: Winter of the Melodias is sinds mei ook voor de iPad, iPhone en iPod touch verkrijgbaar voor €2,99.

Downloaden: LostWinds (tijdelijk gratis, normaal €2,99)
Ook verkrijgbaar: LostWinds2: Winter of the Melodias (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2012, 12:14
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.