Daedalus Touch teksteditor maakt overstap naar iPhone

Teksteditor Daedalus Touch heeft een update gekregen en is nu een universele app voor iPhone en iPad. Ook is synchronisatie via iCloud toegevoegd, maar Daedalus Touch ondersteunt ook Dropbox, Box en WebDAV.

daedalus touch 2Daedalus Touch heeft een update gekregen, waarbij de teksteditor voor de iPad de sprong heeft gemaakt naar de iPhone. Ook worden de teksten die je intikt voortaan gesynchroniseerd via iCloud. De app is genoemd naar de Griekse mythologische held Daedalus, uitvinder en architect. Maar laat je niet afschrikken door de ‘dure’ naam: deze teksteditor is niet alleen bedoeld om verheven poëzie te schrijven. Je kunt er ook gewoon je boodschappenlijstje mee maken. Daedalus Touch werd bijna twee jaar geleden uitgebracht als iPad-app met als belangrijkste eigenschappen een uiterlijk met stapels papiertjes, navigatie met veegbewegingen en talloze handige functies.

De iCloud-synchronisatie is niet verplicht; je kunt ook nog steeds synchroniseren met Dropbox, Box of een WebDAV-server, speciaal voor mensen (en bedrijven) die hun informatie niet op buitenlandse servers willen hebben staan.

Downloaden: Daedalus Touch (€4,49, universeel, iOS

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2013, 17:01
Categorie Productiviteit
Onderwerp tekstverwerker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.