The Godfather Slots: met geld smijten op Godfather-fruitmachines

The Godfather Slots is een fruitmachine in de stijl van de film The Godfather. Je kunt bonusmuntjes verdienen van Don Corleone, munten weggeven aan vrienden en een spelen op meerdere fruitmachines in filmstijl.

the godfatherMaffia en illegaal gokken: een winnende combinatie. Apple en illegaal gokken: iets minder geslaagd. Maar met in-app aankopen kun je als appontwikkelaar leuk verdienen, zonder dat je met de Apple-fatsoenspolitie te maken krijgt. De nieuw verschenen game The Godfather Slots laat je dan ook ongegeneerd voor €17,99 een emmer muntjes kopen om in de leaderboards beter te scoren dan je vrienden. Er valt geen echt geld mee te verdienen, dus dan mag het. The Godfather Slots laat je aan de fruitmachine trekken en allerlei minigames spelen, waarbij je bijvoorbeeld aan een mini-roulettewiel gaat draaien.

Hoe meer risico je neemt, hoe meer kans je maakt op mooiere fruitmachines. Je kunt extra punten pakken door de Hot Streaks te activeren en je kunt allerlei bonusitems vrijspelen. Er zijn ook muntjes die je aan je vrienden kunt geven, waarbij je meteen reclame kunt maken voor de game. De slogan van de appmaker, ‘Elephant Mouse makes little games with big heart’ vinden we alleen wat misleidend. Dat grote hart draait vooral om geld verdienen. Weet dus waar je aan begint.

Downloaden: The Godfather Slots (gratis, universeel, iOS 4.3+)

godfather slots scherm

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 februari 2013, 20:09
Categorie Games
Onderwerpen casino, maffia

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.