Cut the Rope in tien dagen miljoen keer gedownload

De betaalde versie van de game Cut the Rope, voor de iPhone en iPad, is wereldwijd in tien dagen één miljoen keer verkocht. Volgens distributeur Chillingo - ook bekend van Angry Birds - is Cut the Rope het snelst verkopende spel in de historie van de App Store.

cut-the-rope-iconEen van de grootste distributeurs van iPhone-games, Chillingo, maakte vandaag bekend dat de betaalde versie van het puzzelspelletje Cut the Rope wereldwijd in tien dagen één miljoen keer is gedownload. Volgens Chillingo is de game hiermee het snelst verkopende spel in de geschiedenis van de App Store. Omdat er ook een iPad-versie van de game is, vermoeden we dat het zowel om iPhone als iPad-downloads gaat. Hoe dan ook, het spel staat al enige tijd op nummer één in de Nederlandse App Store en heeft met 1.074 waarderingen en vijf sterren een heleboel tevreden klanten.


Bovendien heeft ontwikkelaar Zeptolab laten weten dat ze momenteel hard bezig zijn met nieuwe updates voor Cut the Rope. Voorlopig hoeven we dus niet bang te zijn dat Om Nom (het groene monstertje) uitgegeten is. Het originele puzzelspelletje is na Angry Birds al het tweede grote succes waaraan Chillingo heeft meegewerkt. Mocht je het spel nog niet in je bezit hebben, misschien dat de trailer je dan over kan halen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bron: Touch Arcade
Downloaden: Cut the Rope (€0,79) of Cut the Rope Lite (gratis)

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.