Cut the Rope krijgt 25 nieuwe levels ter viering van Chinees Nieuwjaar

iOS-spelletje Cut the Rope heeft 25 nieuwe levels, waardoor de teller nu staat op 350 puzzels. De levels staan in het teken van het Chinees Nieuwjaar.

Chinees nieuwjaarToen Cut the Rope voor het eerst in de App Store verscheen, had het spelletje al aardig wat levels. Dat aantal is over de jaren heen alleen maar groter geworden, naarmate er meer updates worden uitgebracht die gratis extra levels aan het assortiment toevoegen. Zo telt de game 350 levels na de net uitgebrachte update, die ter viering van het Chinees Nieuwjaar de ‘lantern box’ toevoegt. In deze levels moet je papieren lantaarns gebruiken om de geboden puzzels op te lossen.

De nieuwe levels zijn net als bij vorige updates beschikbaar voor iedereen die de update in de App Store installeert. Je moet wel genoeg sterren hebben verzameld in vorige puzzels om toegang te hebben tot het nieuwe pakket.

Het principe van Cut the Rope is sinds 2010 onveranderd gebleven: je moet een snoepje voeren aan het groene monstertje Om Nom en ondertussen de drie sterren verspreid door het level verzamelen door het snoepje er tegenaan te slingeren. Dit doe je allemaal door touwtjes door te snijden en andere puzzelobjecten te manipuleren.

Downloaden: Cut the Rope (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: Cut the Rope HD (€3,59, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2013, 10:15
Categorie Games
Onderwerp cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.