Cut The Rope HD nu Nederlandstalig en met retina-graphics

Cut The Rope is voortaan in HD-resolutie te spelen. De Experiments-variant van de app heeft bovendien een nieuw Handy Candy levelpakket met 25 nieuwe levels gekregen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Cut-the-Rope-ExperimentsSommige spelletjes komen beter tot hun recht in HD-resolutie. Zoals Draw Something, waar we eerder deze week over schreven. Zeptolabs, de makers van Cut The Rope, hebben er ook rekening mee gehouden en brengen nu een retinaversie uit van de twee games Cut The Rope HD en Cut The Rope: Experiments HD. Bovendien zijn beide games nu in het Nederlands te spelen. Andere talen die vanaf nu ondersteund worden zijn Spaans, Italiaans, Braziliaans Portugees, Simplified Chinees, Japans en Koreaans.

In de standaardversie zijn geen nieuwe functies of extra levels te vinden. Alleen in Cut the Rope: Experiments is er een Handy Candy level-pakket toegevoegd, met 25 nieuwe levels.

cut the rope experiments ipadJe moet hierin een mechanische arm besturen om het snoep in de richting van Om Nom te bewegen (zie afbeelding hierboven). Ook zijn er nieuwe achievements te behalen en is het leaderboard vernieuwd. Cut The Rope HD is voor €1,59 te koop en Cut the Rope: Experiments is momenteel gratis. Het maakt deel uit van een nieuwe promotie van Apple in de App Store, genaamd Game van de Week.

Downloaden: Cut the Rope HD (€1,59)
Ook verkrijgbaar: Cut the Rope: Experiments HD (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2012, 22:49
Categorie Games
Onderwerp cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.