‘Cut The Rope 2 krijgt nieuwe karakters en nieuwe speelwijze’

De game Cut The Rope krijgt nieuwe karakters en een nieuwe speelwijze, zo blijkt uit gelekte screenshots van de opvolger van Cut The Rope. Het lijkt erop dat je snoepjes uit moeilijk bereikbare plaatsen moet zien te halen.

cut-the-rope-sequelCut The Rope is een van de populairste games op het iPhone-platform. De website Pocket-lint beweert nu screenshots in handen te hebben gekregen van de opvolger, die mogelijk Cut The Rope 2 gaat heten. De game zal wat veranderingen ondergaan ten opzichte van de originele game, waarbij je touwen moet doorsnijden om een snoepje in de mond van monster Om Nom te krijgen. Er zullen ook nieuwe karakters in voorkomen.

Om Nom zal bovendien een wat actievere rol krijgen. Nu zit het monstertje nog braaf te wachten totdat het snoepje in z’n mond valt. In één van de screenshots is te zien dat Om Nom met zijn hand in een snoeppot reikt, om een snoepje te kunnen pakken. Pocket-lint vermoedt dat de uitdaging strakst wordt, dat het monster snoepjes uit moeilijk bereikbare plaatsen moet zien te pakken. Ook komt er een professor en wellicht een grotere rol voor de wetenschap aan te pas, gezien de tekst ‘professor’s album’ op de achtergrond. Een ander screenshot toont Om Nom, terwijl hij een doos omkeert in het huis van de professor. Verder is er een screenshot van Om Nom met een doos (zie hieronder), met daarin een kijkgat en op de achtergrond een huis met attributen als een verrekijker en satellietschotels.

De gratis versie van Cut The Rope is meer dan 25 miljoen keer gedownload en de betaalde versie is 8 miljoen keer verkocht.

Downloaden (huidige versie): Cut The Rope (€0,79)

cut-the-rope-sequel-pics-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2011, 12:11
Categorie Games
Onderwerpen cut the rope, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.