Cultureel Rondje krijgt eigen iPhone-app

Cultureel Rondje Wijk bij Duurstede heeft een eigen app. In de app vind je informatie over dit kunstevenement, de deelnemende galerieën en tentoontsellingen van hedendaagse kunst.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cultureelrondje kleinHet Cultureel Rondje Wijk bij Duurstede bestaat 25 jaar. Er is daarom een app gemaakt, waarmee je de weg helpt vinden tijdens de festiviteiten. De app bevat een overzicht van deelnemende galeries, gedetailleerde informatie per galerie en een wandelroute langs de deelnemende tentoonstellingen. Natuurlijk vind je in de app ook algemene informatie over het evenement en een preview van de avondprogramma’s. Voor kinderen wordt er ook iets georganiseerd; zij vinden in de app een vragenlijst voor de kinderspeurtocht.

Het Cultureel Rondje Wijk bij Duurstede is een succesvol initiatief om op een laagdrempelige manier hedendaagse kunst onder de aandacht te brengen. Thema van de festiviteiten is Outsider Art, kunst gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking, psychische achtergrond, etc. Op zondag 22 mei vindt de feestelijke viering van het 25-jarig bestaan van Cultureel Rondje plaats.

Downloaden: CultureelRondje (gratis)

cultureelrondje 2   cultureelrondje 1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2011, 17:21
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen cultuur, kunst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.