Couple voor iPhone verzendt nu video’s uit camerarol aan geliefde

De Couple-app voor iPhone verzendt nu video's uit de camerarol aan je geliefde. Ook kun je direct vanuit de app bellen.
Richard Borgman - · Laatst bijgewerkt:

CoupleHet sociale netwerk voor geliefden Pair nam begin van het jaar al concurrent Cupple over om onder de noemer Couple verder te gaan. De nieuwe app is inmiddels toe aan een update en laat je ook video’s uit je camerarol naar je vriend of vriendin sturen. Ook kun je direct vanuit de app naar de ander bellen.

Couple kun je een sociale netwerkapp noemen, maar de interactie is gericht op twee geliefden. Met de app kunnen ze direct met elkaar in contact staan zonder het gevoel dat anderen meekijken. De gebruikers kunnen elkaar kleine berichtjes sturen, spelletjes spelen of een kleine tekening voor elkaar maken. Met de ThumbKiss-functie raak je beiden het scherm aan en voel je een trilling. Minder romantisch is het delen van een todolijst, wat vaak leidt tot boodschappenklusjes. Op de timeline plaats je video’s en foto’s die je met de app kunt maken. Na de update is het ook mogelijk om video’s die al op je iPhone stonden naar de ander te verzenden.

Facetimen met je geliefde was al mogelijk vanuit de app. Daar is nu direct telefoneren bijgekomen. De Couple-app bevat natuurlijk al snel vrij intieme berichtjes die alleen voor je liefdespartner zijn bedoeld, dus ook de bijgewerkte beveilingscode is goed nieuws. Dat voorkomt bijvoorbeeld dat je de Secrets, SnapChat-achtige berichtjes die kort na vertonen weer verdwijnen, door anderen worden gelezen. Je kunt nu instellen dat het invoeren van de code om de app te gebruiken direct wordt vereist bij het weer opstarten van de app, of pas na een minuut, vijf of vijftien minuten, een uur of vier uur.

Downloaden: Couple (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2014, 16:35
Categorieën Lifestyle, Sociaal netwerken
Onderwerpen dating, liefde, relatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.