Corel Paint It! Show voor iPad zet foto’s om naar schilderijen

Corel Paint It! Show zet foto's om naar een diashow van schilderijen.

corel paint itSoftwaremaker Corel maakt vooral foto-, ontwerp- en illustratiesoftware voor desktopcomputers. Vanaf nu zijn ze ook in de App Store te vinden met de app Corel Paint It! Show, een foto/schilderij/diashow-applicatie voor de iPad. Corel Paint It! Show zet een collectie foto’s om naar een diashow van geschilderde meesterwerken. Je kiest een fotoalbum op je iPad of op Facebook en start de show. De applicatie zet elke foto om naar een schilderij. Je kunt je favoriete schilderijen lokaal op de iPad opslaan, naar vrienden e-mailen of of op Facebook publiceren. Het is de eerste iPad-applicatie van Corel.

corel paintCorel Paint it! Show bevat 5 schilderijeffecten, die willekeurig worden toegepast op je foto’s. Je kunt ook zelf aangeven wat je favoriete stijlen zijn en je kunt de overgangseffecten van de afbeeldingen naar eigen smaak kiezen. Het is ook mogelijk om de schildereffecten uit te schakelen, zodat je de originele foto’s ziet. Vanuit de app krijg je toegang tot je iTunes-bibliotheek om een achtergrondmuziekje te spelen.

Corel brengt voor Windows en Mac al de software Corel Painter op de markt. Dit is software om digitaal te kunnen schilderen; daarvoor heb je wel enig schildertalent nodig. Voor Corel Paint It! is dat niet nodig: de app pakt automatisch je foto’s en zet ze om.

Downloaden: Corel Paint It! Show (€0,79)
Meer info: www.corel.com/paintitshow

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 oktober 2010, 16:10
Categorie Amusement
Onderwerpen fotografie, schilderen, televisie, tv-gids, veronica

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.