CoPilot Live HD Europe: navigatiesoftware voor de iPad

CoPilot Live HD Europe is iPad-navigatiesoftware voor Europa. Maar je krijgt niet het volledige kaartmateriaal van Europa; er zit slechts één regio in. De rest moet je bijkopen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

copilot live hdCoPilot heeft een HD-versie van de navigatiesoftware CoPilot Live Europe uitgebracht. Bij de naam zit er echter een addertje onder het gras: terwijl je bij ‘Europe’ zou verwachten dat je kaarten van heel Europa krijgt, blijkt dat niet het geval. Bij de eerste keer opstarten van de app kies je de gewenste regio (bijvoorbeeld Benelux of Scandinavische landen). Later kun je via een In App Purchase extra regio’s erbij kopen. De prijs van (€33,99) $42,99 is dus wat misleidend. CoPilot geeft ook geen info wat de losse extra regio’s kosten.

CoPilot Live HD maakt gebruik van een splitscreen-weergave: aan de ene kant zie je in vogelvlucht het volgende gedeelte van de route, of een totaaloverzicht van het traject, aan de andere kant zie je een rijstrookassistent of geschreven aanwijzingen. Alle kaarten staan lokaal op de iPad, zodat je geen internetverbinding nodig hebt om te navigeren. Je krijgt waarschuwingen bij flitspalen, kunt allerlei aanpassingen doen en kunt kiezen uit normale navigatiestem of Text to Speech (helaas geen Nederlands, maar wel Brits Engels, Iers, Duits, Frans, Spaans en Italiaans). De software is alleen geschikt voor de iPad 3G (dus met ingebouwde gps-ontvanger); op iPads met alleen Wi-Fi werkt de plaatsbepaling niet goed.

Downloaden: CoPilot Live HD Europe (€33,99)

copilot-live-hd-europe

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 14:30
Categorie Uncategorized
Onderwerp copilot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.