Chrono Trigger verschijnt volgende maand voor de iPhone

Square Enix heeft aangekondigd Chrono Trigger volgende maand voor de iPhone en iPod Touch uit te brengen. Deze RPG behaalde een legendarische status onder gamers.

Chrono TriggerSpelontwikkelaar Square Enix heeft aangekondigd volgende maand Chrono Trigger uit te brengen voor de iPhone. Deze Super Nintendo-RPG behaalde een legendarische status onder gamers toen hij voor het eerst uitkwam in 1995. Het spel is sindsdien verschillende keren opnieuw uitgebracht, waaronder voor de Nintendo DS. De iPhone-versie belooft een speciaal op het touchscreen aangepaste ervaring.

De iPhone-versie van Chrono Trigger dook eind vorig jaar op, in de vorm van een speciale teasersite. In september bevestigde Square Enix dat de game inderdaad voor de iPhone in ontwikkeling was. Nu heeft de uitgever via Facebook laten weten dat de uitgave ervan voor volgende maand gepland staat.

Veel heeft Square Enix nog niet bekendgemaakt over de iPhone-versie van Chrono Trigger: we weten alleen dat het spel zal werken op de iPhone en iPod Touch, aangepast is op het touchscreen en acht talen ondersteunt, waaronder Engels, Frans en Duits. Gezien Square Enix’ eerdere uitgaven, is de kans groot dat Chrono Trigger voor een iPhone-game duur zal zijn: de recente heruitgave van Final Fantasy Tactics op de iPhone kost €12,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2011, 9:08
Categorie Games
Onderwerp square enix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.