ChargeBite laadt iPhone op via iPad-batterij

Het is iedereen wel eens overkomen: de batterij van je iPhone is bijna leeg, terwijl de iPad nog genoeg prik heeft. Alleen heb je daarop geen internetverbinding, zodat je er alsnog weinig aan hebt. De ChargeBite probeert dat op te lossen: je kunt de ene iPhone opladen door de batterij van een andere iPad of […]

chargebite ipadHet is iedereen wel eens overkomen: de batterij van je iPhone is bijna leeg, terwijl de iPad nog genoeg prik heeft. Alleen heb je daarop geen internetverbinding, zodat je er alsnog weinig aan hebt. De ChargeBite probeert dat op te lossen: je kunt de ene iPhone opladen door de batterij van een andere iPad of iPhone leeg te trekken. De bedenkers noemen het een ‘social charger’, maar erg sociaal is het natuurlijk niet als je vervolgens je vrienden met een lege batterij laat zitten.

Het idee is simpel: je kunt drie apparaten aansluiten op de ChargeBite, waarbij één ervan wordt geladen. Zeker als je altijd een iPad bij je hebt, kan dat handig zijn. Met een volle iPad-batterij kun je je iPhone wel acht keer opladen.

Voordat je enthousiast een bestelling plaatst, moeten we bezitters van de nieuwste iPads en iPhones teleurstellen. De ChargeBite is nog niet geschikt voor de Lightning-aansluiting en daardoor alleen geschikt voor iPad 3, iPhone 4S en oudere modellen. Je kunt voor $20 meedoen aan het project.

Meer info: Indiegogo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2013, 22:00
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.