Camera FX: foto app met twintig filters tijdelijk gratis

Camera FX is een app voor de iPhone en nieuwste van camera voorziene generatie iPod Touch waarin je foto's kan schieten met twintig verschillende effecten. Daartoe onder andere hittekijker, mirror modus en tunnelbeeld.

Camera FX filters voor iPhone en iPod TouchTwintig filters voor het fraaier maken van een foto, dat biedt de iPhone-applicatie Camera FX. Alle vervormen of verkleuren ze het beeld van de plaat die je schiet. Onder de filters zitten onder andere een tunnelvisie, nachtkijker, een deuk, een vissenkom en spiegelbeeld. Als je de app opstart heb je direct een keuze uit de negen opties. Door naar rechts te scrollen zie je de andere filters. Klik er een aan, bekijk het gewenste resultaat in volledig scherm en schiet een foto.

Met wat gedetailleerde mogelijkheden zoals zoomen kun je nog een en ander aanpassen, maar veel haalt dat niet uit. Helaas kan je geen foto’s uit je albums pakken om aan de filters te onderwerpen. Wel kun je foto’s meteen delen via Facebook, Twitter of email. De app is tijdelijk gratis.

Downloaden: Camera FX (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2011, 17:08
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen effecten, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.