Turtle Island HD: schildpadden redden in gratis game

De game Turtle Island HD is vandaag gratis te downloaden. In deze game moeten schildpadden elkaar vinden en de eieren beschermen, die worden bedreigd door krabben. De game is ook voor de iPhone gratis te downloaden.

turtle islandTurtle Island HD is een game die zowel op de iPhone als de iPad beschikbaar is, in twee aparte apps. Beide zijn vandaag gratis te downloaden. In Turtle Island moet je zorgen dat de schildpadden elkaar terugvinden en hun eieren in veiligheid kunnen brengen. Ze worden namelijk bedreigd door indringers in de vorm van krabben. Het resultaat is een combinatie van puzzelgame en strategische actiegame. Het komt op nadenken, maar ook op snelle reflexen aan. In totaal zitten er 70 levels in deze game, waarbij elk level een andere strategie vereist.

Je kunt elk level meermaals spelen, zonder dat het saai wordt. Je kunt bij de tweede keer spelen bijvoorbeeld power-ups proberen te ontdekken. De eerste introductielevels zijn makkelijk gemaakt, zodat je het spel kan leren kennen. Daarna worden ze steeds moeilijker, waarbij je logisch denken, voorstellingsvermogen en vaardigheden moet inzetten. De game heeft een 3-sterrenwaardering en kost normaal €0,79 dus verwacht geen topgame, maar voor een avondje met de kids is het best leuk.

Downloaden: Turtle Island HD (vandaag gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2011, 20:27
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.