Camera Awesome krijgt koppeling met Instagram

Camera Awesome heeft een update gekregen met betere Instagram-integratie, een aantrekkelijker prijs voor de foto-effecten en tutorials om de app te leren kennen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

camera awesome 1Een week geleden schreven we nog over de innige samenwerking die Instagram en Hipstamatic hebben aangekondigd. Nu is er een nieuwe app die aanschurkt tegen Instagram: Camera Awesome. De gratis foto-app voor de iPhone maakt gebruik van de Instagram API en wordt gemaakt door ontwikkelaar SmugMug. Nieuw in Camera Awesome is de functie om foto’s meteen naar Instagram te exporteren, nadat je ze eerst ‘awesome’ hebt gemaakt met de beschikbare filters. Camera Awesome heeft bovendien de prijzen van de uitbreidingsbundels verlaagd, waarmee je meer effecten tot je beschikking krijgt. Want Camera Awesome is weliswaar gratis, maar als je er écht gebruik van wilt maken, moet je allerlei in-app aankopen doen.

camera awesome 2Gelukkig bevat de gratis versie van de app wel 36 opties, bestaande uit filters, texturen, randen en dergelijke. De overige 261 stuks moest je kopen, voor een prijs van €0,79 per negen stuks. Dat kan dus behoorlijk prijzig worden. Vandaar dat Camera Awesome nu een ‘koop alles’-knop heeft gekregen, waarmee je alle 297 effecten tot je beschikking krijgt door eenmalig €7,99 te betalen. Voor een iPhone-foto-app is dat overigens nog steeds aan de prijzige kant. Heb je al eerder effecten gekocht, dan hoef je niet het volledige bedrag van €7,99 te betalen. Het pakket is te vinden onder de titel ‘Awesome Forever!’. Er zitten nog wat andere kleinere verbeteringen in de app, zoals betere uitleg in de tutorials, pinch-to-zoom, betere vastzetting van witbalans en verbeterde timerfunctie.

We zijn erg te spreken over Camera Awesome. Lees ook onze recensie, waarin we de app beoordelen met een 8,5.

Downloaden: Camera Awesome (gratis, met in-app aankopen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2012, 10:43
Categorie Fotografie en video
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.