Cal List agenda's en kalenders op rij

Cal List voor iPhone en iPad maakt agenda’s en kalenders overzichtelijk

De gratis iPhone- en iPad-app Cal List zet alle agenda's, kalenders en verjaarden handig in aparte overzichten.

Cal List agenda's en kalenders op rijHeb jij nog overzicht in je agenda op de iPhone of iPad? Als je verjaardagen, Nederlandse feestdagen of misschien wel alle Eredivisie-wedstrijden in je agenda hebt staan, loopt je agenda vanzelf vol met afspraken waar je zelf geen invloed op hebt. De gratis iPhone- en iPad-app Cal List zet afspraken in je verschillende agenda’s en kalenders waarop je bent geabonneerd, overzichtelijk in aparte lijsten. Zo zie je verjaardagen eenvoudig los van je zelfgemaakte afspraken.

Je bepaalt zelf welke agenda’s Cal List moet inladen. Op die manier kan je de agenda’s van iCal en Google Calendar laten zien, maar Microsoft Exchange bijvoorbeeld niet. Cal List zet de verschillende agenda’s en kalenders altijd op rij in het hoofdmenu. Je ziet per agenda en per kalender hoeveel afspraken erin staan.

Cal List agenda's en kalenders Cal List vakantiedagen iPhone

Cal List is zo bijvoorbeeld handig om de aankomende Nederlandse feestdagen op rij te zien. De applicatie toont de eerstvolgende afspraak bovenaan. Je ziet altijd hoeveel dagen er nog te gaan zijn tot een evenement. Wel kan je een andere weergave instellen: in plaats van op datum, kan je afspraken ook sorteren op titel of handmatig in een volgorde slepen. Dat kan weer aardig zijn om orde te brengen in belangrijke deadlines.

Je kan alle afspraken (buiten de automatische kalenders) aanpassen in de app. Aardig is de mogelijkheid dat je agenda’s en kalenders kan delen via tekstbericht, e-mail en ook WhatsApp. Je verstuurt dan een lijst waarin de verschillende afspraken in jouw volgorde onder elkaar staan. Cal List zal vermoedelijk niet je eerste en voornaamste agenda-app worden, maar kan je zo nu en dan uit de brand helpen met wat overzicht.

Pluspunten

  • Orde in de chaos
  • Zelf volgorde instellen
  • Verjaardagen en feestdagen op rij

Minpunten

  • Geen krachtige beheeropties

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2014, 13:38
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, verjaardag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.