C1000 supermarkt heeft eigen iPhone-app

De C1000-supermarkt heeft haar eigen app gekregen voor de iPhone, iPod touch en iPad. Je kan een boodschappenlijst samenstellen, recepten raadplegen en de laatste aanbiedingen bekijken.

C1000 Supermarkt iPhone iPod touch iPad appNa Albert Heijn en onlangs de Dekamarkt heeft ook C1000 een eigen applicatie gekregen. De vandaag uitgekomen iPhone-app C1000 houdt je op de hoogte van de aanbiedingen en acties van de supermarkt en laat je een boodschappenlijst samenstellen. Het bevat een groot arsenaal aan recepten waarvan je de ingrediënten meteen op de boodschappenlijst kan zetten en je kan de openingstijden van je eigen filiaal erop naslaan.


De applicatie van de C1000 doet met haar functies niets anders dan de andere supermarkt-apps die er al zijn, behalve dan dat het een andere klantengroep bedient. Het aantal recepten dat je in de app kan vinden is echter behoorlijk. Er zijn er 1402 in totaal, waarvan 1144 hoofdgerechten. Je kan ze sorteren op de gang, de bereidingstijd, een ingrediënt dat je er perse in wilt hebben, de keuken en een eigen in te stellen filter. Met een venster bovenin kan je de lijst doorzoeken. Elk gerecht wordt getoond met een korte beschrijving, kleine foto, bereidingstijd en het aantal personen. Dat bedraagt bijna altijd vier en kan je helaas niet veranderen in de app.

[flickr]set:72157628807680835[/flickr]

De mogelijkheden van de boodschappenlijst in de app zijn talrijk. Je kan handmatig een product toevoegen en ook toegevoegde producten van acties of recepten komen er te staan. Je kan een lijst opslaan en weggooien en je kan hem sorteren op ingrediënten of de looproute in de winkel. Met het pijltje achter een product, kan je kijken of er aanbiedingen of recepten voor zijn. Je zet er een streep door, door er simpel op te drukken. Met een swipe of de wijzigen-knop kan je items definitief van de lijst schrappen. Met de laatste opties kan je de lijst delen via e-mail en een andere naam geven.

Je komt de applicatie binnen in het Acties-tabblad dat opgedeeld is in een pagina’s met Acties (zoals voetbalplaatjes) en Aanbiedingen. Daar vind je de aanbiedingen onderverdeeld in categorieën als persoonlijke verzorging, vlees en vis, groente en fruit en top aanbiedingen. Waar je ook op drukt; je komt altijd uit bij dezelfde overzichtelijke pagina met alle tijdelijk goedkopere producten onder elkaar. Door erop te drukken en het plusje te kiezen, voeg je een item toe aan de boodschappenlijst. Het is handig eerst de aanbiedingenlijst te bekijken voordat je een lijst samenstelt. Zo is er bijvoorbeeld shampoo in de aanbieding, maar als je shampoo handmatig toevoegt in de lijst en dan aanverwante aanbiedingen zoekt, krijg je de stuntende shampoo niet als resultaat.

[flickr]set:72157628807675293[/flickr]

De officiële app van de C1000 kan op punten beter, zoals het aanpassen van de ingrediënten voor een recept bij een ander aantal personen, de juistheid van openingstijden en het vinden van aanbiedingen bij producten. Ook zonder die verbeteringen kan de app al een uitkomst zijn voor klanten van de supermarkt. We raden het je echter af een account aan te maken, waar de app in het begin om vraagt. Er lijkt geen voordeel te zijn om je gegevens af te staan. Gelukkig kan je de stap overslaan.

Downloaden: C1000 (gratis, universele app)

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.