TomTom krijgt Facebook- en Twitterintegratie in toekomstige update #CES2012

TomTom gaat in het eerste kwartaal van 2012 een update uitbrengen voor zijn iPhone-apps. Hierin wordt het mogelijk om in te loggen met Facebook en Twitter, om je reisbestemming van iemand zijn profiel of uit een evenement te plukken.

TomTomTomTom demonstreert op de technologiebeurs CES een nieuwe versie van zijn iPhone-apps. Hierin wordt het mogelijk om in te loggen met Facebook en Twitter, zodat je makkelijker naar een vriend of op Facebook georganiseerd evenement kunt reizen. Vervolgens is het mogelijk om via Facebook, Twitter, e-mail en sms je bestemming en de verwachte aankomsttijd te delen. De update moet in het eerste kwartaal van 2012 in de App Store verschijnen.

Volgens TomTom kan de app na de toekomstige update kijken naar Facebook-locaties, -evenementen en -vrienden om een route te bepalen. Omdat er bij veel gebruikers een adres vermeld staat, hoef je daarom niet via een omweg de locatie te achterhalen. Alleen Facebook zou gebruikt worden om adressen te op te vragen: Twitter helpt slecht met het delen van je reisinformatie.

De TomTom-update zal verschijnen voor alle betaalde TomTom-apps voor de iPhone en iPad. TomTom verkoopt hun navigatiesoftware in verschillende apps: zo kun je een app met alleen informatie over de Benelux kopen, of eentje met alle kaarten van West-Europa.

Downloaden: TomTom Benelux (€59,99)
Downloaden: TomTom West-Europa (€69,99)
Downloaden: TomTom Europa (€89,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 14:43
Categorie Navigatie
Onderwerpen ces2012, facebook, tomtom, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.